Laadukkaat remontit Keski-Suomessa

Talonrakennuksen lisäksi teemme monipuoliset remonttityöt Keski-Suomen alueella. Tutustu palveluihimme ja kysy tarvittaessa lisää, vastaamme mielellämme!

Keittiöremontti

Keittiöremonttia suunnitellessa on mietittävä tarkkaan muun muassa putkien paikat ja vesiliitokset. Tilaa alan ammattilainen hoitamaan remontti, niin säästyt ikäviltä vesivahingoilta tulevaisuudessa!

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmista remonteista. Kosteissa tiloissa on tärkeää kiinnittää huomiota ilmanvaihtoon ja materiaalivalintoihin.

Saunaremontti

Saunaremontti kohdistuu yleensä pintamateriaaleihin. Näissä onkin oltava tarkkana: sauna on haastavin huone talosta, sillä se on samaan aikaa sekä kuuma että kylmä tila. Kysy ammattilaisilta apua ja saat unelmasaunasi, josta voit nauttia vuosikausien ajan!

Sisustusremontti

Sisustusremontilla saat uutta ilmettä kotiin! Jo pelkkä tapettien vaihto tai maalaus tuo uutta luonnetta asuntoon. Hoidamme pienemmät ja isommat sisustusremontit. Ota yhteyttä ja suunnitellaan unelmiesi koti! Muista myös tilaa säästävä Kotilo-pyykkiteline!

Terassiremontti

Vaihdetaanko kaiteet terassille? Onko maali jo kulunut? Entä terassin lattialaudat? Ota yhteyttä ja tulemme katsomaan, miten voimme piristää terassisi ilmettä!

Pintaremontti

Pienikin pintaremontti on nopea keino kohottaa asunnon arvoa! Siistit seinät, kaakelit ja kaapistot luovat heti paljon positiivisemman ja raikkaamman kuvan asunnostasi.

Remontit

sisustusremontti

Suosittele meitä